Kde nic, tu nic….

Zuzana Chlumská

 

Řezali větev, řezali,

Potom z ní dolů padali!

Narazili sobě stydkou kost

a ….. a nic…

 

Kde nic tu nic! Halooo! Kde jste? Kde jsi Jeníku Svěráku ?! Kde Rychlíku Břetislave, kde Popelko Slávku?. Jiřinko, docentko…?!

 

Nic, ticho po pěšině!

Žádné „Děkujeme, jděte někam!“ nebo nějaká ta výzva, pro změnu třeba Holešovická!. Žádné světélko v tunelu!

 

A já se tak těšila! Po pohádkách jak třeba hodný Vondrouš střílel po Klausovi antiperle a riskoval vlastní život, jsem čekala nějaké další. Jak teď mám usnout bez pohádky?

Což takhle třeba „ Premier a 16 trpaslíků“ nebo „O rybáři Fišerovi a zlaté rybce“, „Dluhopisy nad zlato“ či „Jak jel Honza do Brusele“.

 

Ovšem vůbec nejradši bych měla tu „Obušku z pytle ven!“

 

PS.

Klid!!! Chleba bude. maso  bude i blog bude.

Ale zatím nestíhám to globální oteplování!!

Pamatuji si, že jeden rok ( musel bych hledat v diářích a na to nemám ani čas ani sílu) napadl sníh již 17.listopadu a ty bílý sračky vydržely až do dubna. Ta představa, že by už zítra mělo sněžit, u mě, u člověka který bez problémů  nejraději snídá špek, přikusuje cibuli a zapíjí to slivovicí, vyvolává žlučníkové záchvaty a  těch ca 14-20 ztracených dní ( záměrně nepíši “pracovních”, protože Drábek and his boys naprosto netuší jak to u živnostníků funguje) kvůli nabouraným zádům  a žebrům, mi  teď zatraceně  chybí.
A propo ś, to že momentálně nemám čas, sílu a chuť řešit kdo do koho ryl a kdo komu nadal do krav ( učte se formulaci: “nemohu Vám napsat, co si o Vás myslím, protože by to mohlo být žalovatelné, ale myslet si to mohu, takže si to myslím!!) neznamená, že to neregistruji a že si to nepamatuji!!

A nezapomínejte:  ZPŮSOB ŘEČI JE OBRAZEM DUCHA !!

 

 

 

 

Výsledek voleb, jak to vidím já…

ODS neustále oslabuje, protože má zásadní rozpor mezi slovy a činy.KSČM posiluje, protože má jen slova a žádné činy, za nic neodpovídá.

Sešup ODS zahájil Topolánek tím “Shitem” (LS) o kterém tvrdil, že na to ODS nikdy nepřistoupí. Pak obíhal poslance a senátory, aby to schválili, že je to sice smlouva špatná, ale příští by mohla být ještě horší. Když mu za to začali ubývat voliči, tak se ODS  “rozkročila doleva”, přičapla a začala srát na voliče jak pravicové, tak středové.Jako pokus podchytit ty utíkající pravicové, založil s Kalouskem TOP09. Ta se mu ovšem vymkla z ruky. A chová se stejně.
A obě strany pokračují v tom, že něco jiného hlásají a něco jiného dělají! Úsporný balíček sestává ze zvyšování daní a zvyšování počtu úředníků, zřizování nových úřadů. Pomoc živnostníkům v seškrtání paušálů a zvýšení administrativní zátěže.Šetření v armádě třeba v nákupu nových pušek od ČZ za cenu, ve které musí být i auto na převážení (188 000Kč, poslední verze samopalu s plnou výbavou byla za ca 5000), pomoc důchodcům v omezení valorizace a přivýdělku… atd, atd… (o plnění minulé smlouvy s občany je škoda mluvit).
Budete mít důvěru v hasiče, kteří vám přijedou hasit barák a místo vody tam budou stříkat benzín?
Já teda ne…
Trochu problém je v tom, že dnes se tak chovají všechny parlamentní strany bez výjimky. A doopravdy rozhodují nikým nevolení byrokrati.
K Nečasovu vyjádření se nebudu vyjadřovat, to by mohlo být žalovatelné. Ovšem,  miluji lidi, kteří druhou částí věty popřou tu první část… 😉
Ale třeba ještě Nečas zpracuje “Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti” nechá ho na kongresu schválit a do parlamentních voleb udělá prověrky a totální očistu strany a poslanci, požadující dodržování volebního programu, nebudou označováni za zrádce…

Myslíte, že se mýlím? Podívejte, co hlásá, co dělá a kolik hlasů dostal Kubera.

BFPT 2012 – III , 5.- 7.10.

Díky všem zúčastněným za návštěvu a příjemnou společnost !
Kdo zaváhal, zaváhal!

🙂 😀

jsme všichni!

Pošlete mi prosím, ty fotky, co jste udělali, třeba přes:
http://www9.uschovna.cz/poslat-zasilku
já z nich udělám album a donutím se, dát sem odkaz na šumavácké rajče…

viz:

http://aerokarel.rajce.idnes.cz/BFPT_2012

http://dneu.rajce.idnes.cz/patek_vecer_u_Sumavaka/

http://dneu.rajce.idnes.cz/Vylet_krizovou_cestou/

http://dneu.rajce.idnes.cz/odpoledni_posezeni_na_ranci_a_vecerni_hody#DSC02404.jpg