A jedéém !

Vzhůru do nového roku  a k novým překvapením!

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Šumavák. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 804 komentářů u „A jedéém !

  1. no jo, ptakopysku, tak to jo 🙂

    Ale stejně si myslím, že četnost potomků není zas tak moc závislá na sexuální přitažlivosti.

    Hodně dětí například mívají i bohabojné katoličky, z kterých se v pozdějším a někdy i mladším věku stávají svíčkový báby.
    A ty většinou nějakým sexepílem či sexuchtivostí neoplývají

  2. Jo, maYdo ,

    všimla sis docela správně, že většina těch teorií se zabývá mužskými homosexuály, a lkesbičky zůstávají tak nějak bokem.
    Možná i proto, že prý je jich míň než gayů.

  3. jo, halaldine, a to jsme opominula taky fatkt, že lesbičky mohou mít a po generace taky bez ohledu na svou orientaci měly děti a že homosexualita má různé stupně, takže i homosexuál může a zejména v minulosti a někdy i dnes ty děti plodí.

    jenže ono se pak snadno teotretizuje, ale blbě dokazuje, když jeden ani neví, kdo byl nebo nebyl v minulosti gay, o lesbičkách nemluvě, takže nějaké předpoklady, co kdo komu jak předává, jsou na nic, protože když víš, co bylo jednu generaci dopředu a o dalších, co byly předtím nevíš a nemůžeš vyloučit nic, jsou jen plácání do vody.

    já bych se tou homosexualitou tolik nezabývala a nechala lidi, ať si spí, s kým chtějí, pokud je to dobrovolně, po vzájemné dohodě a neotravují tím širé okolí….

  4. Víš co, Halladine, ono je to jedno. Manželstvím v biblickém a tradičním snmyslu – tedy svazkem mezi mužem a ženou – už z princoípu vztah mezi dvěma jedinci stejného pohlaví nebude. Prostě nemůže být, kdyby se všichni lidskoprávníci na hlavy stavěli.

    Jetsli chtějí mít nějakou formu svazku, kterému by bylo požehnáno z vyšších míst, ať už si to požehnání a vyšší místa představuje kdokoliv jakkoliv, budiž jim přáno….

    jen mně to trochu udivuje, ta snaha dát tomu soužití jakýsi právní rámec zrovna v době, kdy řada svazků, které jsou de facto fungujícím manželským svazkem se bez toho tradičního právního rámce obejde a volí místo toho soužití na psí knížku.

  5. Njn, publikujte v současné turbulentní dobězprávu, kterou by nešlo interpretovat jako xenofobní, rasistickou, zostouzející vládní činitele, či neodpovídající společenské objednávce. Je to rasovina, ale redaktor černé kroniky idnes se s tím snad popasoval dobře, ne?

    Na policii v Libereckém kraji dorazil muž s tím, že ho sousedka v jeho bytě skenuje přes dveře. Nemá se před ní kam schovat, a proto spí za ledničkou zabalený do alobalu.

    S nezvladatelným opilcem měli plné ruce práce policisté v Mikulově. Třiapadesátiletý muž je zaměstnal v úterý odpoledne. Vykřikoval, že je konec světa, byl vulgární a snažil se vběhnout pod projíždějící auta. Policistům řekl, že je „syn nejvyššího“.

  6. Jedna zpráva mi unikla. Příští týden bude akce na dvoulitrová balení Coly.
    V areálu české pobočky firmy Coca-Cola v Českobrodské ulici v Praze-Kyjích se dopoledne při čištění nádrže utopil osmatřicetiletý potápěč.

  7. Tak nám senát schválil povinnost reflexních prvků u chodců na silnici mezi obcemi. Nevím, zda jsou reflexní prvky nějak blíže specifikovány, jesli by třeba v nouzi stačila i holá prdel? Samozřejmě, můžete namítat, že u negrů ta holá prdel zas tak reflexní není, no ale těch snad není žádná škoda, ne?

  8. 1761 – ptakopysku, jako obvykle je všechno jinak. Nádrž v areálu firmy Coca-Cola je nádrž na technickou vodu, dříve nazývána požární nádrží. Muž, označený novináři i mluvčí záchranky za potápěče, je (byl) zaměstnancem firmy Coca-Cola a zařazen byl na pozici (podle mých kamarádů) údržbář, který se oblékl do potápěčského.

    Samozřejmě je mi ho líto, ale není potápěč každý, kdo se umí obléct do cajku a skočí do vody. Pracovní potápěči, tj. lidé, kteří se touto činností živí denně a vykonávají nejrůznější činnosti za snížené až nulové viditelnosti při teplotách kolem 4 stupňů, jsou profesionálové a svoji činnost jistí. Pokud se tento pán vydal pod vodu sám a bez vnějšího jištění, tak kašlal na riziko.
    Samozřejmě se mu omluvím, pokud se později ukáže, že všechno bylo ještě jinak, než si myslím a jinak než píšou novináři.

  9. Pesi, spise se jeví, že úćet za plyn pro Ukrajinu bude mastný, když zaćínají s pŕípravou už nyní 🙂

  10. A je to jasné – očkování JE nebezpečné!
    Viz “Na jihozápadě Pákistánu se u očkovacího centra proti dětské obrně ve středu ráno odpálil sebevražedný atentátník. Zabil 15 lidí a nejméně 20 dalších zranil. Islamisté pokládají očkování proti obrně za spiknutí Západu proti muslimům, jehož cílem je sterilizovat je.”

  11. …Vraťme se zpět a podívejme se na některá chybná politická rozhodnutí elit, která jsou příčinou současného stavu. Evropská unie podpořila vzpoury ve státech v Africe a na Blízkém východě a dopomohla na Ukrajině k výměně jedněch oligarchů za druhé. Přišla ekonomická imigrační vlna. Ne uprchlická, imigrační. To je jiná hra na jiném hřišti. Kancléřka Merkelová pozvala s otevřenou náručí nelegální imigranty do Německa. Totéž udělaly severské státy. Hraniční státy Schengenu se vykašlaly na ochranu hranic a jejich silové složky doprovázely bez kontroly nelegální imigranty do vnitrozemí k hranicím dalších států na cestě. Eurokomisařka Mogherini sdělila občanům členských států EU, že „politický islám by měl být součástí našeho obrazu“. Sekulární státní zřízení jí zjevně nic neříká. Teroristické útoky v Evropě politici účelově bagatelizovali, pokud jde o pojmenování jejich původců a spojování s náboženstvím. Vzrostlo násilí na starém kontinentu a stále více lidí projevovalo hlasitý nesouhlas v ulicích s výše popsanou politikou a jejími důsledky…
    http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/491186/unesli-nam-svobodu-slova-svazali-ji-zmlatili-a-chystaji-pro-ni-detenci.html

  12. Ahoj!
    ” Předpokládá se , že se homosexualita u mužů dědí po matkách.”

    Takže když je matka na chlapy, je syn homosexuální, jo? 😀 😀 😀

  13. DVD, zdravím a současně děkuji za tvou dnešní odpověď [1736]. Jsem opravdu moc rád, že tu s námi na webu jsi a tvých věcných odpovědí si nesmírně považuji. Díky ti za ně.

    Já si říkal, že s 10 markami to tenkrát asi nebylo žádné terno. Díky i za připomenutí toho červeného písmena J v pasech a roli Švýcarska v historii onoho razítka. To mi sice bylo známo, nicméně je dobré to občas připomenout, aby lidé na takové věci nezapomínali tak snadno…

    A ta poslední věta v [1736] nemá chybu…

    Již mám uloženo.

  14. 1638 Halladine, funkční…anatomické…
    Není to tak, že by narostl kus hlavy. Ani něco co by bylo poznat když to rozkucháš skalpelem “Račte nahlédnout, pane kolego, tady vidím, ten lalok jak pěkně vyrostl, naložíme do formalínu a budu ukazovat studentům.” Tak tak to není. Snad za císaře pána….
    Jsou to změny pouhým okem neviditelné. Některé neurony přibudou, jiné ubudou, změní se jejich propojení. S každou myšlenkou. Se vším co prožíváš, co děláš, co dělá mozek když spíš, co a jak reguluje aby fungovalo o čem ani nevíš. Mozek není neměnná pevně zadrátovaná struktura.

  15. Celemu “Klubu PPP”
    …-“Německo loni hospodařilo s přebytkem v přepočtu 327 miliard korun !!!”

    Ja jen ze tady denne ctu obavy o osud nemecka, zdravem rozumu pani kanclerky a samozrejme ftipne komentare ke kdejake zpravicce z “Ceskeho unijniho tisku” zejmena o uprchlicich ,a nestastnem nemeckem narode ktery uchvatil naprosty nerozum cele politicke spicky,a mdlem rozumu pani Merkel, tak jsem to sem dal vice mene z toho duvodu, ze vam to nejspis uniklo;-)
    ….jeste by slo pokusit se nemcum vnutit tzv. “Ceskou cestu” ,to je to ,co vas kazdy den obklopuje,ale nechava prokazatelne naprosto chladnymi, protoze lepe se nejspis radi svetu, nez resit neco doma ,ze?
    ostatne, kolik prebytku vytvoril pan Putin zatim bohuzel nevim ,ale vy me to urcite v pristich dnech sdelite 😉

  16. Inu, z toho všeho, co jsem si přečetl dnes, mě (se značným odstupem před vším ostatním, vyjma Wittgensteinova O jistotě) nejvíce zaujalo a také se mi nejvíce líbilo tohle: http://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/68584/kritika-polska-za-tvrde-zpusoby-je-nefer-vracime-se-jen-ke-krestanskym-tradicim-eu-rika-jasinski.html

    Protestujících v ulicích však mohlo být ještě víc. Postižených novou vládou totiž bude mnoho. (…) Také mě velmi pobavil pohled na bývalé komunistické funkcionáře, kteří v čele protivládních protestujících křičeli: „Pryč s komunismem!“

    Tuze by se mi zamlouvalo, kdyby všechno bylo tak, jak Jasiński líčí (což odtud těžko umím posoudit). Ale i kdyby to byla pravda jen na 60%, pořád by tam měli dvakrát lepší situaci, než je zde…

  17. Tak aspoń bude mít paní kancléřka na (malou) část pokuty pro VW…
    A v Německu je to už taková tradice, že kancléř je optimista i v bunkru pod Reichstagem. Důležité je držet linii a číst ten správný tisk !

  18. No, tak ona Merkelmutter osobně ten přebytek nevyrobila, že jo…..

    Ale jinak je to dobrá zpráva, má na to, aby si své hosty nechala doma a postarala se o ně za svý, másto aby je nutila nevlídným sousedům

  19. Hlavně v Německu působí jistý pan Schaeuble. Který třeba v případě Řecka projevil značnou dávku zdravého rozumu. Až musel být upozaděn.

  20. Německý kancléř je už z principu optimistou do poslední vteřiny. Až k ampuli kyanidu a kanystru benzínu.

  21. uf muhehe

    uz jsem dneska jednou cetl neco o transferech zisku, dividend…
    myslim od Babise. Je to u nas nezdaneno 😮 je to spatne ze tu jsou mezinarodni vlastnici kteri si vyplati dividendy.
    A nakonec je nejakym vlastnikem nemecky stat ze mu to zvysuje rozpocet ?

    ale nakonec dulezite je ze zase nekdo poucoval v hospode a neni to zrovna nasinec.

  22. Nj, když ono nestačí ten přebytek vyrobit, když se okamžitě zas vyhází oknem za naprosté zbytečnosti, jako že si Mutter pozve kámoše na mejdan a pak to z toho přebytku zatáhne.
    Obávám se, že většina z toho zrovna nadšená není…

    Víc než 40 poslanců za CDU podepsalo petici za uzavření hranic pro další azylanty…
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12097762/Angela-Merkel-faces-new-rebellion-over-refugees.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  23. 1785 Osobně bych byl jedině rád, kdyby se obtěžoval poučovat i dále, proto jsem si také dovolil se zeptat. Já to procento nevím, z pochopitelných důvodů, které zde byly již diskutovány.

  24. 1787 – to byl jen muj dys postesk za celkovou odezvu .
    ne jen Vasi i kdyz z meho pohledu je zahranicni investor povetsinou pro stat prinosem i kdyby tu temer nedani ( dan pravnickych osob ) a jen zamestnaval.

    1786 – jeste ze ma aspom merkel to zrcadlo co ji rekne jak to dela blbe. Lepsi je byt v deficitu 64 miliard ale jen s 160 migranty 😮

  25. Zpátečníku, transfery dividend nemají s německým rozpočtem co do činění. Daní se v zemi vzniku.

  26. 1790 — Všelijak to napojené být může, Foundrymane, např. když německý stát vlastní akciový podíl ve firmě, která zde má filiálku nebo podíl v jiné firmě. Já ale dotaz na brouka formuloval jako obvykle víceznačně — kolik, jakou část, jaké procento z 327 mld. ty transfery dělají. Samozřejmě jsem to nemyslel tak, že přebytek jsou právě ty peníze, které Německo odsálo odjinud.

  27. Tak už za mne Foundry zaskočil. Nejde o Zahlungsbilanz. Zveřejněné saldo je součtem sald spolkového rozpočtu, zemských rozpočtů, rozpočtů obcí i sociálního pojištění. Ač všichni komentátoři mručí spokojeností (o,o se stačí pro kontrast podívat na předchozí léta), připomíná se, že 4,4 miliardy € ve spolkovém saldu jsou jednorázovým příjmem. –Narazil jsem na anketu, co s přebytkem: asi 60 % respondentů je pro snižování dluhu, zbytek chce investovat nebo možná “investovat”.
    Jinak čekám, kdy se objeví názor, že Německu se vede hospodářsky tak dobře právě proto, že přijmulo přes milion prchlíků.

  28. Dal jsem nahoru nový článek a vzhledem k tomu, že padá snížek, a už je těch bílejch mokrejch sraček spousta, dojde brzy na dědečkovu okřídlenou větu starého tramwajáka:
    “jsme bez proudu!”

    Zatím to vypadává na vteřinu, dvě… ale jak se začnou lámat stromy… 🙁

  29. Šumaváku, co kdybys trochu toho bílého, co u tebe padá, odeslal tu ke mně? Já bych ani moc neremcala. 🙂

  30. Tak To by OSN mělo odvolat toho Sauda, co se stará o lidská práva, a jmenovat tam nějakého Rusa, třeba Dzeržinského…
    Jinak je to nespravedlivé!

  31. DVD- ad 1794 – a co myslíš, že tu pasáček psal? Jo, kdybychom neměli jen 160 migrantů, mohli bychom mít také přebytek.
    EU dává na každého 6 000 €, takže již při 11 mio migrantů bychom mohli mít zcela vyrovnaný rozpočet.
    A to se vyplatí !! 😉

  32. (1779)“Každý rok pět procent polského hrubého domácího produktu plyne z Polska jako dividendy zahraničních společností.” Na to se dost nadává i zde, že si zahraniční majitelé vybírají dividendu. Mně to nepřijde jako něco špatného. Jinak článek zní celkem dobře. U těch ústavních soudců mají IMHO máslo na hlavě obě strany. Platforma jmenovala pět soudců, ač nárok měla na tři, PiS jmenovala pět soudců, ač nárok měla na dva.
    (1782) Natož zásluha. 😛

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *